Podziel się wrażeniami!
Aktualizacja wewnętrznego oprogramowania do wersji v6.6474 | Sony PL Drobna aktualizacja, ale może coś ukrywać.
Czy wiadomo kiedy będzie dostępna aktualizacja polecająca treści Dla Ciebie w menu Google TV?
Aktualizacji została wycofana. Powróciła poprzednia v6.6070. Ciekawe.
Ciekawe jest też to, że mój X90J zdążył online zaktualizować się do tej wersji, choć w przypadku poprzedniej aktualizacji trwało to ok. 2 miesięcy. Zauważyłem na świeżo, że TV potrafi się zawiesić, co wcześniej nie miało miejsca, i pomaga jedynie wyłączenie zasilania poprzez wyjęcie wtyczki z gniazdka - pilot nie reaguje.
Z moim jest wszystko dobrze, ostatnio więcej chodzi trochę i nie widzę problemu, jeszcze, może coś wykryli jakiś problem, będzie więcej poprawek w następnym, bo na pewno będzie.
Mój TV XR-65X90J zaktualizował się jakiś czas temu do wersji 6.6474 ale dopiero dzisiaj zauważyłem, że podpiętą konsolę widzi tylko na poziomie HDMI 2.0 a nie jak wcześniej 2.1. Kabla nie zmieniałem. Wejście mam tak jak wcześniej ustawione jako rozszerzone z VRR - max co widzi to 60Hz. Czy ktoś ma podobny problem? Czy można cofnąć w jakiś sposób oprogramowanie TV do v6.6070?
Zrób fotkę z informacji z konsoli
Dzisiaj z rana konsola PS5 zaktualizowała się do najnowszej wersji. Teraz jest PS5 v23.01-07.00.00 i TV v6.6474 i wszystko - przynajmniej na razie - wróciło do normy. 120Hz jest wyświetlane jako dostępne z poziomu konsoli (wczoraj było jedynie 60Hz). Dzięki.
Brawo
Kolego, mam ten sam problem z 50x90s. I własnie po aktualizacji. Konsola z hdmi vrr chodzi max w 60 Hz, w grach obsługujących 120 np f1 2022 przy obsłudze vrr obcina rozdzielczosc do 1080p. Porażka, bravia xr.