annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

sprawdzenie prawidłowości działania wgranego programu

OPGELOST
profile.country.PL.title
Waltornia49
Ontdekker

sprawdzenie prawidłowości działania wgranego programu

Gdzie mogę sprawdzić, czy wgrany program jest wgrany prawidłowo w Sony 7 AIII. Stale włącza mi się poziomica.

Czy mogę to sprawdzić gdzieś na terenie Gdańska z jakimś konsultantem. Serwis jest tylko w W-wie.

1 GEACCEPTEERDE OPLOSSING

Geaccepteerde oplossingen
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Cześć, 

Czy możesz opisać szerzej kwestię tej poziomicy? Jakie masz ustawienia aparatu? W jakiej sytuacji to się włącza?

I czy to się dzieje samoistnie, czy np. jakimś sposobem wciskasz nieświadomie przycisk DISP, który zmienia wyświetlane informacje w wizjerze?

Poziomicę elektroniczną można wyłączyć jeśli  nie potrzebujesz tej funkcji w wizjerze czy na ekranie LCD. 

https://helpguide.sony.net/ilc/1720/v1/pl/contents/TP0001664519.html

Pozdrawiam

Bekijk de oplossing in de community in het oorspronkelijke bericht

5 ANTWOORDEN 5
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Cześć, 

Czy możesz opisać szerzej kwestię tej poziomicy? Jakie masz ustawienia aparatu? W jakiej sytuacji to się włącza?

I czy to się dzieje samoistnie, czy np. jakimś sposobem wciskasz nieświadomie przycisk DISP, który zmienia wyświetlane informacje w wizjerze?

Poziomicę elektroniczną można wyłączyć jeśli  nie potrzebujesz tej funkcji w wizjerze czy na ekranie LCD. 

https://helpguide.sony.net/ilc/1720/v1/pl/contents/TP0001664519.html

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
Waltornia49
Ontdekker

Jestem w trakcie przebijania się przez instrukcję. Jak będę miał problemy z poziomicą postaram się skonsultować. Na razie stale mi się włączała i przeszkadzała. Dziękuję za odpowiedź.

profile.country.PL.title
Waltornia49
Ontdekker

Czy można skonsultować się z osobą znającą Sony alfa 7 III. Wydaje mi się, że mam problemy z programem. Mam nowy aparat i ucząc się obsługi według instrukcji mam drobne problemy. Mieszkam w Gdańsku i gdyby konsultant chciał sie spotkać w celu przetestowania aparatu, to byłbym wdzięczny. Mój telefon 608580805

profile.country.PL.title
Waltornia49
Ontdekker

Chciałbym spotkać się z konsultantem w celu sprawdzenia, czy wgrany program prawidłowo działa. Mam nowy kupiony aparat i są problemy z przebiciem się przez instrukcję obsługi. Chciałbym, żeby konsultant to przetestował. Gdzie można było by się spotkać w tym celu?. Mieszkam w Gdańsku i jak potrzeba, mogę przyjechać do innego miasta. Mój telefon 608580805 Wojtek

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

@Waltornia49  napisał(a):

Chciałbym spotkać się z konsultantem w celu sprawdzenia, czy wgrany program prawidłowo działa. 

O jaki program Ci chodzi? Możesz rozwinąć swoje wątpliwości tutaj na forum? Tak będzie łatwiej osobom, które mają A7III i mogą udzielić odpowiedzi lub sprawdzić czy na ich sprzęcie jest tak samo jak u Ciebie.