anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

AniaX- mój punkt widzenia...

profile.country.en_GB.title
AniaX-----
Początkujący

AniaX- mój punkt widzenia...

Witam...
Troszkę moich wypocin zamieszczę w galeryjce i postaram się uzupełniać o kolejne zdjątka
Mam tylko prośbę abyście komentowali zdjęcia i wyrażali swoje zdanie na ich temat. Każda uwaga dla mnie będzie cenna gdyż pozwoli na rozwijanie się moich zdolności :)

Buziaki i miłego oglądania

57 ODPOW. 57
AniaX-----
Początkujący

hahahaha wiesz co to ja jestem dziwny model mnie wystarczy 580 :)
To teraz troche z plenerku ktory wlasnie sie zakonczyl :) jedna opinie juz znam wiec ciekawa jestem co dalej..

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Selekcję bym prosił większą. Troszkę się rozpędziłaś. :c20

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

12 mi się podoba szkoda że coś częściowo zasłoniło gwiazdkę z pierwszego planu
aniołków nie lubie więc komentować nie będę a co do reszty ozdób żyrandolowych to 11 fajnie wyszło :)

a580 też fajna jest :nauseated_face:

AniaX-----
Początkujący

cdn niektóre są w róznych wersjach kolorystycznych bo tak naprawde dopiero z tym eksperymentuje i szczerze licze na wasze porady

przepraszam Layam poprawię sie i chwilowo to ostatnia wrzuta...

ArturGniezno
Początkujący

2-1 ok choc by mogło byc widac wiecej
5-1 fajna muszelka :nauseated_face: tylko jakos to pomaranczowe tlo zabardzo zwraca moja uwage
18 nie ostre
17 jak najbardziej ok
rzeźby jak najbardziej ok tylko szkoda że w 1/3 wypleniaja narazie twoja galerie

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

2-1 no jakoś można to było fajniej skadrować, i chyba balans bieli nie do końca ten?
3,4,5-1 fajne :thumbsup:
10-1 jak dla mnie troszkę ciasno, chyba wolała bym to w oryginalnej kolorystyce
11-1 jak na ułożenie kwiatka to kadr mi nie pasuje dałą bym go raczej po prawej stronie
12-1 fajne, choć troszkę szkoda tego cienia na płatkach, mam nadzieje, że to nie cień rzuany przez obiektyw ;)
rzeźbowe ok ale... rozmazywane w programie graficznym?
z nocnej wrzuty w sumie spodobało mi się tylko 26, szkoda tylko, że głębia taka duża
może to kwestia gustu, ale w tych ławkowych po prostu mi te bliki nie pasują, jakoś za mocno rozpraszają uwagę w moim wypadku ;)

Vena...
Nowicjusz

2-1 Nie do końca rozumiem co autorka miała na myśli ;-)
3-1 Niezłe chociaż ja bym przekręciła odrobinę aparat żeby wypustka wychodząc z narożnika szła bardziej pod kątem 45 st. Prawdopodobnie więcej pączka zmieściłoby się w kadrze.
4-1 Moim skromnym zdaniem w tym przypadku lepszy byłby albo kard szerszy nieucinający płatków albo ciaśniejszy zwracający bardziej uwagę pręcik. Znikłyby wówczas uszkodzone płatki.
5-1 Sympatyczny ślimaczek :-)
10-1 Kadr i kompozycja według mnie bardzo dobre, ale sepia niezbyt mi tu pasuje.
11-1 Podobnie jak z albo szerzej albo węziej ;-)
12-1 Tu już lepiej jeśli chodzi o przycięcie tylko środek według mnie umieściłaś deczko zbyt centralnie
17-1 :thumbsup:
18-1 Bardzo ładny kadr :-) Nieostrość zamierzona?

Mój komentarz do pozostałych znasz, więc nie będę się powtarzać. :-)
Pamiętaj Aniu, że w fotografii wiele zależy od gustu. To że coś mnie się podoba lub nie nie musi być podobnie z Tobą :-)

AniaX-----
Początkujący

Po pierwsze bardzo dziękuje za komentarze i zainteresowanie bo to dla mnie ważne, zawsze człowiek się czegoś nowego dowie... nie bede opisywac wszystkich po koleji co i jak
Jak już wcześniej wspominałam niestety niektóre zdjęcia musze rozmyć jeżeli samo zdjęcie mi się podoba z racji nie domagania aparatu. W tym przypadku zdecydowałam sie za zamierzone nieostrosci ze względu że aniołki wtedy wyglądają tak nieziemsko zdziebko.. Ale tak jak Vena powiedziała to kwestia gustu co komu i jak, a dla mnie właśnie aniołki tak...

Ps. Co do ilości zdjęć i że same anioły to spokojnie dajcie mi troszke czasu bo galeria dopiero ma dzień a ja krucho z czasem, jednak postaram się powstawiać troszkę zdjęć z czasów kiedy to stawiałam pierwsze kroki w tej dziedzinie...
buziaki dla wszystkich

Vena...
Nowicjusz

Czekamy w takim razie na ciąg dalszy :-)