anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Antonowka - początki

4195-----
Początkujący

Antonowka - początki

Witam po długim namyśle postanowiłam założyć swoją galerię i poddać się waszej krytyce. W dziedzinie fotografii jestem kompletną amatorką dlatego proszę o szczere komentarze jak również wytknięcie błędów które popełniam.

4 ODPOW. 4
profile.country.pl_PL.title
Szczupic
Użytkownik

Witamy :c37

Co do fotek to 1 mi się podoba a pozostałe to zwykłe pstryki pamiątkowe :c20 nie wiadomo co było tematem zdjęć :c20

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
pawelsteliga
Początkujący

witaj,
1-fajne lecz :) jak dla mnie za bardzo "centralne" i lekko nieostre -chyba ze mam problemy ze wzrokiem :)"
2-takie normalne, osobiście myślę iż zbliżenie tego kucającego Pana wniosło by tu większe wrażenia artystyczne
3-zbliżenie 3-4 kapeluszy na tym targu ujęte pod pewnym katem było by super - jak dla mnie oczywiście :)
4-i znowu bardziej bym tu widział zbliżenie na Pana który obiera muszle -daje to pogląd na kulturę i moim zdaniem przenosi bardziej w klimat tego miejsca.

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Witaj
1 - podoba się; całkiem dobra :thumbsup:
Pozostałe... myślę, że pomógłby komentarz do tych zdjęć. Wiem, zdjęcie powinno się bronić samo w sobie, ale widzę tu takie scenki rodzajowe i krótka notka, co to?, pomogła by w odbiorze.
(choć, jeśli zdjęcia pokazują to, co myślę, że pokazują,to nie jest tak źle ;) )

------------------------------
fotoamator
profile.country.pl_PL.title
rakastan00
Poszukiwacz

Najfajniejsza 1 chociaż można było pomyśleć nad kadrem. Pozostałe zupełnie zwykłe zdjęcia.