Podziel się wrażeniami!
Witam.Jest to mój absolutny debiut z góry przepraszam za jakiekolwiek wpadki. Od niedawna mam alfę550 i próbuję się z nią zaprzyjaźnić.Dotychczas pstrykałem kompaktem Canon510 a wcześniej Zenitem E.Zdaje sobie sprawę że to co teraz chcę pokazać jest dalekie od tego co chcieli
byście oglądać ale pierwsze "koty za płoty".Proszę o komentarz.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witam.A może tak będzie lepiej?
Lepiej ale czy dużo, nie wiem. Konwersja BW nie ciekawa, kard też. Widziałem lepsze zdjęcia u Ciebie
trebor napisał(a):
Lepiej ale czy dużo, nie wiem. Konwersja BW nie ciekawa, kard też. Widziałem lepsze zdjęcia u Ciebie
Jest lepiej, poprzednie zdjęcie wyglądao jakby "młody" się nudził przed telewizorem, teraz jakoś go ustawiłeś, dalej daleko do ideału lecz lepiej niż poprzednik. Ale za dużo miejsca u góry zostawiłeśi te światło coś mi nie pasuje nie wiem czemu; może dlatego robi się tak szarawo.wojkra napisał(a):
Witam.Trebor dzięki za wizytę a może to będzie lepsze.
trebor napisał(a):
Jest lepiej, poprzednie zdjęcie wyglądao jakby "młody" się nudził przed telewizorem, teraz jakoś go ustawiłeś, dalej daleko do ideału lecz lepiej niż poprzednik. Ale za dużo miejsca u góry zostawiłeśi te światło coś mi nie pasuje nie wiem czemu; może dlatego robi się tak szarawo.wojkra napisał(a):
Witam.Trebor dzięki za wizytę a może to będzie lepsze.
Pozwalając sobie i chcąc pokazać Ci że zdjęcie wyglądało by dużo lepiej moim zdaniem bez tej szarości pozwoliłem sobie na małą manipulację
LINK
Fajne, ale mi tam jakoś ciasno po lewej stronie
Fajne, ale mi tam jakoś ciasno po lewej stronie
trebor napisał(a):
Pozwalając sobie i chcąc pokazać Ci że zdjęcie wyglądało by dużo lepiej moim zdaniem bez tej szarości pozwoliłem sobie na małą manipulację
LINK
Witam.Może coś z oświetlenia.