Podziel się wrażeniami!
Dzień dobry! Kiedy pojawi się nowa aktualizacja, która wyeliminuje problemy z serią XH90, oznaczona numerem wyżej niż 6.0384?
Pozdrawiam
Update ma być, lecz nie wiadomo kiedy.
Witam,
Na chwilę obecną jest tylko nowy komunikat do Sony który znajdziecie we wątku:
https://community.sony.pl/t5/android-tv/restart-sony-android-tv-z-2020-r/td-p/3727890
Pozdrawiam
The following benefits and improvements are also included in this update.
Witam,
@Artur.redzko to co po podałeś tyczy v6.0384 ,a @LastOneCatch pyta czy jest jakaś nowsza aktualizacja.
Pozdrawiam
No tak, sorki, zmylila mnie data 14-10-2020 (nie wiem czemu widziałem tam 11).
A jednak wyszedł update (Sony X900H v6.0394 Firmware Update Released (18-NOV-2020) :
"As of this morning Sony is now pushing firmware v6.0394 to the X900H via OTA update."
North America: Available, Europe: Not Yet Available
Niestety musimy cierpliwie czekac, az pojawi sie u nas. Oby tym razem nic nie popsuli
Dla osob z problemami po poprzedniej wycofanej aktualizacji polecam ten watek na Reddit .
To może jest szansa, że już niedługo dostaniemy i my, oby ;). Dziękuje za wszystkie odpowiedzi!
Też czekam jak na zbawienie restarty uprzykrzają a dziś dostałem informację że reklamacja zamknięta .... Bo nie zgodzilwm się na wysyłkę tv (trzy tygodniowego) do punktu napraw ......
A sprawdzales te zmiany ustawien :
Settings > Network & Internet > Home network > IP control > Simple IP control (Enable)
Settings > Remotes & Accessories > RS232C control (Via serial port)
Podobno pomagają na restarty i clicki.