Podziel się wrażeniami!
Witam ,czy mozecie mi zdjagnozowac usterke,przy wlaczeniu aparat wydaje dzwiek czterech pstrykniec i zdjecia wychodza rozmazane,co moze byc powodem?
Zamieść przykładowe zdjęcie, z exif'em.
whooke napisał(a):
Witam ,czy mozecie mi zdjagnozowac usterke,przy wlaczeniu aparat wydaje dzwiek czterech pstrykniec i zdjecia wychodza rozmazane,co moze byc powodem?
Niestety ale bez obiektywu tez pstryka przy wlaczeniu
Pozostaje Serwis
aparat odeslany do serwisu,zobaczymy na ile wycenia naprawe,mam jednak pytanie ,jaki polecacie obiektyw do niego?W tej chwili mam standardowy ktory zakupilem z aparatem chyba 18-70
- przeglądnij forum - pytań takich jak te było już SPORO
- nie da się ot tak powiedzieć co kupić. Musisz podać wymagania, preferencje, budżet
..moderatorzy ...a nie czas powiedzieć, że SONY to wielki syf? Poprzez kontakty z serwisami, najwięcej reklamacji z kamerami, czy też aparatami wydłubuje SONY. Z nikonami, czy też canonami nie ma takich problemów...nawet panasoniki są o wiele mniej zawodne. Niestety tyle prawdy..
Kolejny frustrat?
A może po prostu sprzedaje tego szpeju najwięcej na świecie i ilościowo ma najwięcej reklamacji, jednak procentowo wcale już nie?
Myślenie, jak widać, boli. Niektórych.
Nie sądze , że Nikon czy tez Canon sa firmami do których nie trafiaja ich produkty ktróre sie psuja. Niewiem skad takie założenie, ale jeśli sugerujesz je poprzez ogladanie forum, to pamietaj o tym, że na forum jest troche osob, ale sa też osoby które nie maja konta na forum i dzwonia tylko na infolinie gdy pojawi sie jakies ALE.
Sam posiadam 300 i póki co dzieki Bogu nie miałem z nia problemu.
Co do kamer, mój brat sam posiada kamere Sony, i już skarzy sie na głowice, ale to jest tylko spowodowane tym, że nie byla jeszcze oddawana do kontroli.
Że Tobie przydażyła się puszka z wada, nie znaczy to, że Sony to syf
"Złość przedmiotow martywch" (czy jak to tam sie mówi xD )