Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich użytkowników forum . Przez jakiś czas tu zaglądałem i szwendałem się przeglądając jedynie tematy. Dziś doszedłem jednak do wniosku, że fajnie byłoby również coś pokazać i przede wszystkim czegoś się nauczyć. Tak więc mam nadzieję na dużą ilość konstruktywnej krytyki . Pozdrawiam serdecznie
trebor dzięki za wejście , co do kabli to też tak myślę, ale pod względem obróbki to jestem ciemny :smileyredface: .
KarolG napisał(a):
trebor dzięki za wejście , co do kabli to też tak myślę, ale pod względem obróbki to jestem ciemny :smileyredface: .
Nieczynna już huta Uthemann w Szopienicach .
70 najlepsze imo . 71 też bardzo fajne, choć chyba ciut za ciemno. W ogóle to lubię takie miejsca .
masthere dzięki za odwiedzenie galerii .
Zabawy z czernią i bielą .
Kapliczka jest OK.kuraq napisał(a):
I kapliczkę
Tadeuszu dzięki za pozostawiony komentarz . Matryce rzeczywiście muszę wyczyścić, tylko boję się tego jak diabli .
KarolG napisał(a):
Tadeuszu dzięki za pozostawiony komentarz . Matryce rzeczywiście muszę wyczyścić, tylko boję się tego jak diabli .
Bardzo chętnie podpatrzyłbym jak się taką operację przeprowadza, i sam spróbował, tym bardziej, że kontroli paszportowej już na "granicy" nie ma więc droga wolna .