Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich!!! Po raz pierwszy mam chwilę i okazję wystawienia swych zdjęć w galerii, więc zapraszam do komentowania.
Message was edited by: Rutek68
Message was edited by: Rutek68
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Dziękuje wszystkim odwiedzającym za opinie
Tadeusz napisał(a):
- widzę, że pogoda dopisała
następne trzy
Rutek68 napisał(a):
krzys1977 napisał(a):
Co do ostatniej wrzutki to wodospady robiłbym ze statywu i z dłuższym czasem.
Takie moje skromne zdanie.
Robiłem ze statywu, ale warunki nie pozwalały na dłuższy czas.
A w ogóle dzięki za opinie
To prawda - lepszy efekt, niż strata jakości na skutek dyfrakcji. Albo mocny szary filtr trzeba miećkrzys1977 napisał(a):
trzeba było przymknąć przysłonę, ja przymykałem bawet na maksa.
Tadeusz napisał(a):
Albo mocny szary filtr trzeba mieć
Dzięki za opinie
krzys1977 napisał(a):
Tego mi brakowało w Chorwacji.Tadeusz napisał(a):
Albo mocny szary filtr trzeba mieć
Tadeusz napisał(a):
FFajne te podziemne - co to za sztolnia? (214 też ciekawe )
Nie boisz się, że będziesz teraz świecić po nocach?Rutek68 napisał(a):
Sztolnia kopalni rudy uranu w Kowarach
Teraz właśnie wdycham jod
wybacz, że nie odniosę się do wszystkich Twoich prac, ale to chyba zrozumiałe
196-198 - Paw, jak paw. Podczas czerwcowego pobytu w stolicy, odwiedziliśmy Łazienki, w których pawie żyją własnym życiem. I mimo, że pan paw się chciał chwalić swoim ogonem , to cały czas stał w cieniu
Wracając do Twoich fotek - pierwsze i trzecie w miarę okej, ale drugie ma za dużą głębię. Paw jest zbyt mały na tym kadrze i zlewa się z otoczeniem.
199 - uważam, że mogłoby być lepiej, gdyby kadrować tak, że jest tylko pień drzewa - tylko kora.
200 - jak na 200tne to cieńko. Co innego gdyby na tych skałkach leżała jakaś przedstawicielka płci pięknej
201 - 203 - moim zdaniem nieco za ciemno (otoczenie względem samej wody), a wodogrzmoty Mickiewicza (jeśli dobrze rozpoznaję ) są zbyt niebieskie (u mnie).
204 - szkoda, że tak ciemno na dole. Troszkę za dużo się dzieje w kadrze i moje oczy nie wiedzą gdzie patrzeć
205,206 - moim zdaniem zdecydowanie za ciemno.
207 - fajny widok, ale moim zdaniem niewykorzystany. Coś nie tak z obróbką. Gdybym tylko mógł się dorwać do oryginały.....albo rawa
208 - jw.
212 - zdecydowanie choinki po lewej mi zawadzają
213 - ciemnawo
ze sztolni zdecydowanie 215, bo kamyczki na 216 mną nie powaliły
Dzięki za opinie , szczególnie ostatnią Krisową. Chyba muszę powalczyć z monitorem , u mnie fotki wydają sie dobre, ale kolejne opinie potwierdzają że rozjaśnia i to dużo.
Jedynie zaprzeczę:
kris napisał(a):
:c37 a wodogrzmoty Mickiewicza (jeśli dobrze rozpoznaję .c22