Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich.
Nazywam się Rafał Wylegała jestem członkiem małej grupy, w Sony zwanej Foto Team.
"mówcie mi Rafiki"
Jak przenosicie te emotki, których tu brakuje
Po prostu linkują do KKMU ... na przykład http://klubkm.pl/forum/images/smilies/hi.gif
To trochę nie ładnie bo to tzw. hotlinking, za transfer płaci kto inny i jeśli się wkurzy to po prostu to zablokuje.
Już bardziej etyczne było by zerżnięcie tego wszystkiego na ten serwer.
j4r3k napisał(a):
i jeśli się wkurzy to po prostu to zablokuje.
możliwe że zaraz się pojawią nowe emotki - to forum ma chyba zaledwie kilka dni a największy ruch w dziale DSLR
A to i ja się przywitam..
Dzień dobry.. ze słonecznego Krakowa
Emotki nierozerwalnie są związane z KKMem z jego charakterem i klimatem, nie chcemy robić KKM BIS tylko nowe forum które w przyszłości będzie pomocne dla nowych użytkowników lustrzanek Sony, oraz będzie czymś w rodzaju Sony Foto Klubu.
Nie zapominamy o tym że nasze aparaty są kompatybilne z Minoltą ale dla dziesiątek tysięcy nowych użytkowników ważniejsza jest teraźniejszość i przyszłość niż przeszłość.
Niemniej jednak nie chcemy zmieniać formuły naszej współpracy z KKM. ten klub jest dla nas nadal ważny.
Witam wszystkich i pozdrawiam.
Rafiki napisał(a):
Emotki nierozerwalnie są związane z KKMem z jego charakterem i klimatem, nie chcemy robić KKM BIS tylko nowe forum które w przyszłości będzie pomocne dla nowych użytkowników lustrzanek Sony, oraz będzie czymś w rodzaju Sony Foto Klubu.
Nie zapominamy o tym że nasze aparaty są kompatybilne z Minoltą ale dla dziesiątek tysięcy nowych użytkowników ważniejsza jest teraźniejszość i przyszłość niż przeszłość.
Niemniej jednak nie chcemy zmieniać formuły naszej współpracy z KKM. ten klub jest dla nas nadal ważny.
Rafiki napisał(a):