Podziel się wrażeniami!
06.05.2009 Bemowo
Klub Lotnika Zeppelin ul. Kaliskiego 57
start godz. 18:00
Wszystkich serdecznie zapraszam.
Mapka
Message was edited by: Lajam.
Był Karol, ale on chyba dalej lubi swoją 700tkę i wcale mu się nie dziwię
SZFENDAK napisał(a):
brak weny
sadam napisał(a):
I jeszcze jedno.
Tak 100 macro minolty bardzo fajna jest, zresztą to samo można powiedzieć o 70-200SSM i 24-70SSM - moje fotki były zrobione właśnie nim, dzięki Piotrze za takową możliwość.
Takie małe pytanko - wiecie może czy Marta i Czarek mają gdzieś w sieci Swoją galerię z prezentowanymi fotkami? Chciałbym podesłać linka paru osobom.
Quter napisał(a):
Ja mam parę fotek więc postaram się je pokazać jak wrócę z roboty.
Z Quterem tak to jest. Ma zaległości z wrzucania zdjęć z dobrego roku
może są chętni pooglądać ciapki
http://www.mmwarszawa.pl/1526/2008/7/15 ... egory=pics
razem z mis3xxl będziemy w piątek od rana ze względu na IX grupę czyli mopsy
oczywiście ważny jest stan aury
Jakby byli chętni to dziś o 19 pod kolumną zygmunta zbiera się ekipka z KKM na małe focenie:
http://klubkm.pl/forum/showthread.php?p ... post826147
Mam taką propozycję na najbliższą sobotę (1VIII) - wycieczka rowerowa po Mazowieckim Parku Krajobrazowym. Długość trasy ok 40km. Po drodze kilka moren polodowcowych, jeziorko, Góra Lotnika i Pomnik pilotów poległych w katastrofie lotniczej z 14sierpnia 44, a na koniec deser w postaci rzeczki Świder. Trasa jest do przejechania w około 4h - tyle zajęło jej przejechanie ze średnio wysportowanym 15latkiem. Oczywiście w przypadku robienia zdjęć czas się wydłuży. Około 90% trasy jest po ścieżkach leśnych więc upał nie przeszkadza (gorzej z deszczem), większość jest dość twardych - zdarzy się kilka ostrzejszych podjazdów i parę łach piachu. Jako punkt początkowy i końcowy proponowałbym stację BP na Trakcie Brzeskim w Wesołej - łatwo dojechać autobusem lub autem. Start o 10.
Znajdą się chętni?
a jakie jest wpisowe
żartuję
oczywiście że się z Tobą wybiorę
Bajaderka u Kozaka w drodze powrotnej
Ciekawe czy ktoś jeszcze się skusi?