Podziel się wrażeniami!
Matko, co z tym Sony?! Moje WH1000xm3 właśnie wylądowały po raz trzeci na reklamacji z powodu trzeszczenia plastiku a teraz najnowsze podobno najlepsze i the best WF1000xm4 ciągle pikają tak jak bym wiatr naciskał na słuchawki zamiast palców i ciągle pikają... już wyłączyłem w ustawieniach regulację głośności itp na none w obydwóch słuchawkach niestety dzwięku piknięcia nie da się wyłączyć... masakra. Nigdy więcej Sony. Zrobili tak czułe dotknięcie że pika non stop...
Czy twoje słuchawki są zaktualizowane do najnowszej wersji oprogramowania? Aktualizacje sterowników i oprogramowania WF-1000XM4 | Sony PL
Jeżeli problem nadal występuje, możesz skontaktować się z autoryzowanym centrum serwisowym w celu ekspertyzy. Tutaj znajdziesz kontakt do najbliższego serwisu: Wyszukiwarka Centrów Serwisowych Sony (locator.sony)
Nigdy nie aktualizowałem słuchawek, byłem przekonany że mam włączoną automatyczną aktualizację. Więc jeśli ta automatyczna aktualizacja - to nie to samo co proponowana pomoc, to nie robiłem aktualizacji.
I nie zdążyłem bo o godzinie 13:00 zabrał dzisiaj kurier słuchawki na reklamację.
Ale naprawdę myślicie że aktualizacja pomoże? To czemu nagle, po dwóch miesiącach używania produktu włącza się sam panel dotykowy a przez dwa miesiące nie było problemu? To jak by nie było takiej aktualizacji to nie powinno być zepsute od razu?