Podziel się wrażeniami!
Kto pomoże jak mam zrobić by mieć okładki płyt w odtwarzaczu? Proszę pisać krok po kroku,bo nie mam do tego cierpliwości. Jakby co zostawiam GG 8610410
Witaj, nie wiem jaki posiadasz odtwarzacz, ale okładki zwykle można dodawać poprzez Windows Media Player, po prostu wklejasz okładkę do programu albo pobierasz info z bazy danych o płytach i okładka się pojawia. Potem wystarczy tylko zsynchronizować muzykę z mp3ką. Jeśli chcesz używać Media Manager for Walkman, podobnie przeciągasz plik grafiki albumu do programu i masz. Możesz też dodawać je poprzez inne programy i bezpośrednio przesyłać na odtwarzacz.
Chyba jaśniej nie da rady
pozdro
Eeee niby mam,ale to jest jakieś dziwne,bo nie wiem czy muzyke mam mieć juz w odtwarzaczu jak podłańczam czy powinien być pusty,a wszystko szykuje w MWP i synchronizuje?
hmm u mnie nie da się edytować tagów w plikach na odtwarzaczu.
Najprawdopodobniej pliki, które masz na mp3ce, masz także na dysku w komputerze. Jeśli nie to przekopiuj zawartość na dysk. Potem poszukaj informacji o albumach w wmp albo samemu pozmieniaj i z powrotem zsynchronizuj na walkmana... pliki powinny po tym mieć odpowiednie tagi i wyświetlać na sonym
Mam np.folder Verba a wnim 10 plików z 3 albumów.Jak daje okładkę "6 grudnia" to ona wskakuje na wszystkie albumy. Dziwne jest jeszcze to,że jak chce usunąć okładkę to też są cuda,bo przenosze muze do kompa formatuje Sonego i przesyłam z spowrotem i mam tak samo jak było. To jest czarna magia dla mnie. Lubie mieć pedantyczny łąd w Walkamnie jak i w telefonie,ale kiszowato mi to idzie.
Jakiego programu do wgrywani muzyki na walkman używasz?