Podziel się wrażeniami!
06.05.2009 Bemowo
Klub Lotnika Zeppelin ul. Kaliskiego 57
start godz. 18:00
Wszystkich serdecznie zapraszam.
Mapka
Message was edited by: Lajam.
piotruso napisał(a):
jalu napisał(a):
Zeppelin - To lokalik koło lotniska, dokładnie przy wjeździe na lotnisko
Tu sprostuję. Zeppelin to lokalik u podnóża wieży kontrolnej.
Krzysztof1966 jeżeli będziesz jechał samochodem to musisz jechać Kaliskiego do końca ulicy, wjeżdżasz w bramę (otwarta do 22.00 - 23.00), skręcasz w lewo i znowu do końca aż dojedziesz na parking. Jesteś pod wieżą kontrolną a w budynku przy parkingu od prawej strony jest Zeppelin.
Przypominam o środowym spotkaniu w miejscu znanym http://www.upanamichala.com/pl/lokalizacja.html" target="_blank
Pomyślcie też o wieczornym foceniu światełek na Krakowskim Przedmieściu więc może zabierzcie statywy.
Karolu robisz rozłam?
sadam napisał(a):
Karolu robisz rozłam?
SZFENDAK napisał(a):
sadam napisał(a):
Karolu robisz rozłam?
Rozłam?????
Przecież ustalone jest ze spotykamy się tu gdzie się spotykamy bo knajpka jest w miejscu neutralnym odległościowo dla większości a sama lokalizacja ma swój urok.
jalu napisał(a):
Ustalone?
w listopadzie co innego ustalaliśmy (fakt nie było Cię wtedy)
przy spotkaniu grudniowym też z Twojej strony cisza, więc jak to jest z tymi ustaleniami o zjełczałym tłuszczu, a w moim i nie tylko moim przypadku swądu spalenizny papierosów.
SZFENDAK napisał(a):
Myślę że to nie miejsce na rozstrzyganie który z lokali pasuje użytkownikom kkmu a które userom forum Sony.
jalu napisał(a):
To na zachętę poproszę, czyli jakiś program, a w szczególe czy najpierw focimy później u Michała, czy najpierw u Michała a później focimy i kiela której wszystko jest przewidywane?
SZFENDAK napisał(a):
Owszem w listopadzie mnie nie było za to grudniowe spotkania były dwa li tylko dla tego że daleko i kilka osób nie mało najmniejszej ochoty spotkać się z kilkoma użytkownikami kkmu w tak uroczystym dniu jak spotkanie opłatkowe.
bo na tym forum przechodzą na 3d i trzeba mieć login do trzeciego wymiaru
szkoda gadać...
nie mam właściwego sprzętu by to widzieć...